Zeeland Boten

Door te werken leer je en als drukke ondernemer is het soms beter om in stappen te werken. Zo was ook het geval bij Zeeland Boten. Daarom bouwde we bij iersy eerst de website en daarna verbeterde we deze met een configurator. Want zo werkt het bij ons, blijven schakelen, keuzes maken en blijven verbeteren.

Zeeland Boten

Duidelijk weten waar je aan toe bent

Dit is natuurlijk voor iedereen belangrijk… Voor onze klanten maar ook voor de klanten van onze klanten. Omdat we al meerdere succesvolle samenwerkingen met Zeeland Boten hadden lopen, wisten ze precies wat ze van ons konden verwachten. Ditzelfde wilden ze hun klanten bieden met de website van Zeeland Boten.

Duidelijk aanbod, duidelijke specificaties van de boten en een duidelijke prijs. Met een groeiende vraag naar gepersonaliseerde opties wilden ze een platform creëren waar klanten hun droomboot konden samenstellen. Dit was het startschot voor de ontwikkeling van een geavanceerde bootconfigurator.

Blijven varen

Ook na de oplevering van de configurator gaan we natuurlijk op volle kracht vooruit. We blijven elkaar nog uitdagen. ‘Stefan en Daan zien kansen in de markt en springen erop in. Dit doen ze met hun bedrijven Zeeland Boten en Varen op het Veerse Meer. Maar het zijn twee rasechte ondernemers en ook met hun andere bedrijven, Zeeland Aanhangwagens en Steda Housing, zijn ze zeer succesvol. Het is een leuke klant, die ons goed weet uit te dagen maar ook zeker open staat voor de inzichten die wij geven.’

Geavanceerde bootconfigurator
De toevoeging van een bootconfigurator stelt klanten in staat om hun boot volledig naar wens aan te passen. Van kleuren tot accessoires, elke keuze wordt gevisualiseerd, waardoor klanten een beter idee krijgen van hun droomboot.
Strak en klantvriendelijk ontwerp
De vernieuwde website van Zeeland Boten heeft een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp dat direct de aandacht trekt. Snelle laadtijden en gestroomlijnde navigatie zorgen voor een optimale gebruikerservaring.
Effectieve online marketing
Door middel van een slimme mix van social media, SEO en SEA heeft Zeeland Boten een gestage groei gerealiseerd in het aantal websitebezoekers en conversies. Wekelijkse updates en nauwe samenwerking met iersy hebben geleid tot aanzienlijke resultaten.

Personalisatie biedt klantvriendelijkheid

Wij geloven in de kracht van personalisatie. Daarom bouwen we websites voor onze klanten op maat. Als later uit dat blijkt dat een website net een beetje meer nodig heeft. Dan zijn we zeker niet te beroerd om direct aan te pakken!

Content item image fullscreen
" Ze maken altijd tijd voor ons als we vragen hebben én ze denken met ons mee. Als wij iets willen, dan zeggen ze niet gelijk dat dat goed is. Nee, ze kijken mee naar wat hen het beste lijkt en stellen dat voor. Uiteraard zorgen ze ervoor dat het naar onze zin wordt aangepast, maar dan wel met het optimale profijt met betrekking tot zoekwoorden enzovoort. Ze geven er hun eigen invulling aan en adviseren vanuit hun eigen expertise. "

Stefan van Meurs

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek