Zo helder als een kop koffie in de morgen.

Onze websites en de data zijn zo helder als een kop koffie die de groeiende ondernemer in de ochtend drinkt voor zijn werk. Hij kan er op vertrouwen.

Zo helder als een kop koffie in de morgen.

iersy! Een ‘nieuw’ bedrijf is geboren.

Websites bouwen doen we al jaren! Sinds 2006 om precies te zijn. Later zagen we een gat in de markt en koppelden we bestaande websites aan online doelstellingen en marketing. Misschien ken je ons nog wel onder de naam Nederdesign? Maar in 2024 bleek het toch tijd voor iets nieuws. Een naam die precies omschrijft wat wij doen. Namelijk: Onze klanten kansen laten zien op basis van data. iersy! Hier zie je?

Inleiding
  • Waarom we het doen?

Wij willen dat ondernemers trots zijn op hun bedrijf, op hun beroep en op de resultaten. Door naast je te staan en jou de inzichten te geven die je verdient, bieden we continuïteit voor jouw bedrijf.

  • Hoe we het doen?

Wij geven ondernemers inzicht in de data die hun website genereert. De kennis die ze opdoen wordt omgezet in concrete acties en verbeteringen die het bedrijf laten groeien.

  • Wat we doen?

Websites bouwen die data genereren, data inzetten om een strategie te bepalen en online marketing gebruiken als motor voor jouw bedrijf.

Onze kernwaarden

Gewoon buzze geven! Kennis delen, met elkaar en met onze klanten. Dat is onze passie.

Onze kernwaarden
Vernieuwend

We zijn kritisch op onszelf en op onze klanten. We dagen elkaar uit om het beste in elkaar naar boven te halen. We zijn vernieuwend, in ieder project zit iets nieuws, iets wat we nog niet eerder hebben gedaan. Zo blijven we onszelf uitdagen en verbeteren. 

Gretig

We zijn gretig, we willen meer data verzamelen, meer cijfers weten en deze analyseren en vergelijken met externe data. Door onverzadigbaar te zijn het beste uit onszelf en de klant naar boven te halen bereiken we onze doelstellingen. 

Nieuwsgierig

Alleen wanneer je nieuwsgierig bent kom je verder. We vragen onze klanten het hemd van het lijf, nemen niet genoeg met een half antwoord. Alleen wanneer we het volledige verhaal weten, behalen we de beste resultaten. 

Gedisciplineerd

We gaan voor de beste kwaliteit, alleen wanneer de website goed scoort gaat deze daadwerkelijk data verzamelen. Om dit te bereiken werken we gedisciplineerd, we kennen vaste werkwijzen om er zeker van te zijn dat we niets vergeten en je er op kunt vertrouwen dat we afspraken nakomen.

Inzicht krijgen?

Daar kan ik me wel in vinden!

Enthousiast geworden over ons bedrijf en waar we voor staan? We delen graag onze passie met je. Plan vandaag nog je groeigesprek en kom met ons sparren. Doelen bepalen, inzichten ontdekken en de handen uit de mouwen steken.

Inzicht krijgen?

Iersy: De collega’s

Hier zijn we dan. De collega’s van Iersy! Mogen we ons eens voorstellen.

Lorenzo de RijckeFront-end developer

Met mijn expertise en ervaring zorg ik ervoor dat elk ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Door nauw samen te werken met het team en onze klanten, streef ik ernaar om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften en doelen van elk project.

Lorenzo de Rijcke
Sander BruggemanEigenaar

Ondernemers de data en inzichten geven die ze verdienen, zodat ze een voorsprong hebben op hun concurrenten en nog jarenlang zorgeloos ondernemen. Ik wil het niet alleen voor mijzelf, maar gun het iedere ondernemer!

Sander Bruggeman
Davina SchotOnline Marketeer

Data analyseren vind ik het allerleukste van mijn werk. Geef mij een Excel, een Analytics of een datastudio en ik ben blij! Om daarna samen met klanten de data te vertalen naar een strategie en aanpak. Daar krijg ik energie van.

Hard werken, knopen doorhakken en geen doekjes erom winden. Ga jij de samenwerking met mij aan?

Davina Schot
Rob van den BergeBack-end developer

Ik heb een passie voor digitale vernieuwingen, dit probeer ik altijd mee te nemen in mijn werk. In mijn vrije tijd zit ik voornamelijk gitaar te spelen of te gamen. Beide elektrisch, wat dat betreft is het ook geen wonder dat ik me het liefst bezig hou met de functionele programmeerkant van de werkzaamheden.

Rob van den Berge
Claire BruggemanAdministratieve kracht

Ik blijf graag bezig, vandaar ook dat ik bij iersy de administratie voor mijn rekening neem. Daarnaast houd ik het kantoor netjes en fris. Normaal werk ik iedere week alleen op de maandag, maar dat betekend niet dat ik de borrel op vrijdag oversla. Dan gaat mij man Jos vaak ook gezellig mee. Als iedereen een biertje pakt dan neem ik lekker een wijntje.

Claire Bruggeman
  • Buzze geven! Zo doen we dat.

Gedegen onderzoeken, de juiste inzichten en maandelijks contact. Samenwerken op basis van openheid en transparantie.

Wij werken samen met jou aan een succesvolle lancering van jouw website. In ons veertien weken plan werken we toe naar de lancering van jouw website. Van technisch ontwerp naar ontwerp en bouw tot de lancering. Tegelijkertijd zetten we jouw marketing in werking startend met een gedegen onderzoek. Dit doen we op basis van de verschillende expertises binnen ons team: design, user experience, marketing en development.

  • Samenwerken is samen werken!

Wij kunnen ons werk alleen goed doen met jouw input. Wij willen alleen het hele plaatje zien, want werken met een blinde vlek is niet productief. Wij zien jou als onze collega.. jij ons ook?

Wie heb ik aan de lijn?

Niemand.. we houden er niet van om je aan het lijntje te houden. We houden van korte lijntjes. Bel ons, mail ons, kom langs voor een bakkie of stuur een appje.

0115 69 19 85

welkom@iersy.nl

Zuidstraat 14, Sas van Gent

Stuur een Whatsapp

Liever een offerte? Boek dan nu jouw groeigesprek. In 30 minuten laten we je zien hoe jij een ongekend voordeel haalt met data.

Jouw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen, opmerkingen?