Varen op het Veerse Meer

Een dagje varen op het mooiste meer van Zeeland: het Veerse Meer. Of je nu met zijn tweeën, met vrienden of met familie bent… het is het ideale uitje! Geen boot tot je beschikking? Geen probleem. Op de nieuwe website van Varen op het Veerse Meer huur je in enkele stappen jouw boot.

Varen op het Veerse Meer

Gewoon kunnen varen!

Het doel van de website is het aannemen van reserveringen voor een sloep waarmee je door het Kanaal van Walcheren richting het Veerse Meer kunt varen. Sander Bruggeman, Nederdesign: ‘Met dat doel in gedachten hebben we de website ontworpen en gaan we hem de komende tijd verder uitbouwen. We willen alle informatie zo duidelijk mogelijk presenteren. Welke bootjes zijn er, wat kost het, wat zijn de voorwaarden en wat er te zien is in de omgeving.’

Naast de website werken we ook aan de marketing! De wens voor Varen op het Veerse Meer? Een website die goed vindbaar is en duidelijk naar voren komt in Google. Helaas is Varen op het Veerse Meer niet de enige die boten verhuurt om mee te genieten op het Veerse Meer. Een uitdaging voor ons om de juiste zoekwoorden te vinden en hiervoor de juiste teksten te schrijven.

Marketingsamenwerking

Door langdurig samen te werken met iersy is er een basis neergezet waar lang van genoten kan worden. Goede vindbaarheid staat gelijk aan meer boekingen. En nu bevat de website alles om deze drukte aan te kunnen. En anders dan blijven we schakelen!

Gemak en gebruiksvriendelijkheid
Op de nieuwe website kunnen bezoekers direct een sloep reserveren via een contactformulier. Dit formulier is een tussenstap; uiteindelijk komt er een module waarmee je direct de beschikbaarheid kunt zien, de boot kunt reserveren én kunt betalen.
Efficiënte boekingsmodule
Met de boekingsmodule kunnen klanten in drie simpele stappen een boot reserveren. Kies een datum, selecteer de gewenste boot, vul persoonlijke gegevens in en maak de reservering definitief door te betalen. Zowel de klant als Varen op het Veerse Meer ontvangt een boekingsbevestiging per mail. De boekingsmodule is zo ontworpen dat Varen op het Veerse Meer eenvoudig de capaciteit kan uitbreiden, beschikbaarheid kan wijzigen of boten kan toevoegen/verwijderen via het CMS. Dit biedt flexibiliteit en is toekomstgericht.
SEO succes
Door een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en nieuwe teksten is de vindbaarheid van de website in Google sterk verbeterd. Dit heeft geleid tot vijfmaal meer bezoekers via organisch verkeer dan voorheen.

Ruimte voor verbetering

Met het mooie weer  en de succesvolle website stond de telefoon bij Varen op het Veerse Meer roodgloeiend. Mensen wilden graag gaan varen op het Veerse Meer en dus waren ondernemers Stefan en Daan druk in de weer met het beantwoorden van telefoontjes. Hierdoor bleef er minder tijd over voor hun passie: boten! De oplossing? Een boekingsmodule voor de verhuur en een gebruiksvriendelijke website die reserveringen eenvoudig maakt.

Content item image fullscreen
" Eindelijk hebben we een goedwerkende website, die geen frustraties geeft vanwege bijvoorbeeld lange laadtijden en het boeken juist makkelijker maakt. "

Stefan van Meurs

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek