Van Opdorp Transportgroep

Van Opdorp Transportgroep, een gevestigde naam in transport, stond voor de uitdaging om hun online aanwezigheid te versterken. Met de steun van iersy, begonnen ze met het transformeren van hun online marketing, wat uiteindelijk leidde tot de ontwikkeling van een geheel nieuwe website.

Van Opdorp Transportgroep

Nieuwe wensen, nieuwe website

Soms is het gewoon echt tijd voor een nieuwe website. Hier kwamen ze bij iersy ook achter na een aantal maanden te werken aan de online marketing. Dit resulteerde in de plannen voor een nieuwe website. Het internet is continu in ontwikkeling. Google update regelmatig de manier waarop het je website indexeert. Technisch onderhoud is de absolute basis. Bij iersy noemen we dat ‘Online zijn’.

Online zijn met iersy

Van Opdorp Transport blijft Online met iersy. Monitoren van de zoekwoorden, posities in kaart brengen en blijven verbeteren. Zo weten ze zeker dat de website altijd in orde is.  Dan en is het de volgende keer dat de website een nieuw jasje krijgt niet meer uit noodzaak.

Overzichtelijke weergave van diensten
De nieuwe website van Van Opdorp Transportgroep biedt een gestructureerd overzicht van de diverse takken van het bedrijf, waaronder bulktransport, tanktransport, vacu├╝mtransport en containertransport.
Visuele storytelling
Door de toevoeging van een bedrijfsfilm op de homepage en nieuwe foto's die het verhaal van Van Opdorp Transportgroep vertellen, wordt de beleving van de websitebezoekers versterkt.
Ontzorgende samenwerking
De samenwerking tussen Van Opdorp Transportgroep en iersy wordt gekenmerkt door ontzorging en gemak. Met een pragmatische aanpak en voortdurende monitoring van zoekmachinemarketing.

Een tijdloze website

De nieuwe website moest de diverse takken van de transportgroep duidelijk in beeld brengen. Iersy en Ilse de Smit van Zeeuwse Storm werkten samen om een fris en overzichtelijk ontwerp te creëren. De toevoeging van een bedrijfsfilm op de homepage en de nieuwe foto's door Joségrafie brachten het verhaal van Van Opdorp Transportgroep tot leven.

Content item image fullscreen
" We hebben met Iersy een overeenkomst dat ze de online marketing voor ons blijven verzorgen, met name de zoekmachinemarketing. Dit monitoren en optimaliseren zij doorlopend, maandelijks ontvangen we hier rapportages van. Ons doel is om regelmatig samen te zitten en te kijken of er zaken verbeterd kunnen worden. Die dialoog blijven we aangaan! "

Wesley van Hoeijen

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek