Stichting PaCo

Ontdek hoe Stichting PaCo de overstap maakte van handmatige processen naar een geautomatiseerd systeem, dankzij een innovatieve website en dashboard gebouwd door iersy. Beleef het gemak van naadloze integratie en gestroomlijnde evenementenplanning.

Stichting PaCo

Hoe kan een website helpen?

Je kunt beter vragen… Hoe kan een website niet helpen? Tenminste zo denken we er bij iersy over! We denken maar al te graag mee met onze klanten, zo ook met Stichting PaCo. Voor Stichting PaCo, de personeelsstichting van Elopak, was het duidelijk: het beheer van evenementen kon efficiënter. Met meer vraag dan aanbod ontstond de behoefte aan een geautomatiseerd systeem. Dankzij de samenwerking kreeg deze wens vorm in de vorm van een gebruiksvriendelijke website en dashboard.

Meer tijd voor andere dingen

Door werk uit handen te nemen is er meer tijd voor andere dingen. Dan is ruimte voor vernieuwing en verandering en hier draait het om! Nu de website online is en de deelnemers zich gaan inschrijven gaan we zien hoe de deelnemers reageren op de loting. De eerste evaluatie wordt binnenkort gepland, zodat we kunnen blijven bijsturen en de website blijven door ontwikkelen!

Geautomatiseerd beheer
De nieuwe website en dashboard maken komaf met handmatige processen. Van inschrijvingen tot lotingen, alles verloopt nu vlot en foutloos, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.
Transparantie en eerlijkheid
Het verlotingssysteem, ontworpen door iersy, garandeert een eerlijke selectie van deelnemers aan populaire evenementen. Met een puntensysteem worden de gelukkige winnaars bepaald, terwijl de kans op deelname voor alle leden eerlijk blijft.
Gebruiksvriendelijkheid voor iedereen
Zowel voor leden als het bestuur van Stichting PaCo is het nieuwe systeem een verademing. Met een overzichtelijke website en intuïtief dashboard kunnen evenementen snel en gemakkelijk worden beheerd, waardoor de focus kan liggen op het plezier van de deelnemers.

Makkelijk, overzichtelijk en minder foutgevoelig!

Hoe meer je zelf doet… hoe meer menselijke fouten er gemaakt kunnen worden, dit is natuurlijk zonde. Door het in kaart brengen van het huidige proces werd al snel duidelijk wat het belangrijkste element was: de loting! Omdat er bij populaire evenementen meer vraag is dan beschikbare plaatsen, worden de deelnemers uitgeloot. De loting moet altijd eerlijk en transparant gebeuren.

Content item image fullscreen
" De werkwijze van iersy is open en eerlijk: wat kan, dat kan. Wat niet kan, dat kan niet. ‘We zijn vooral zo tevreden met de website omdat het ons ontzettend veel werk en tijd scheelt. Loten betekent altijd een extra vergadering. Nu doen we een klik op de knop en het programma regelt het. "

Marc Stam

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek