Speelnest

Met maatwerk websites kun je de meest unieke ontwerpen realiseren. Eén van de beste voorbeelden hiervan is de website van het Speelnest. Het artiestenaanbod is uniek, dus een unieke website past hierbij. Maar het moet natuurlijk ook goed werken, dus gelijk boeken en automatisch contracten verwerken is een must.

Speelnest

Creatieveling met creatieve oplossing

Tijdens de uitdagende periode van de pandemie besloot Marisa Laperdix haar passie voor creativiteit om te zetten in een bedrijf. Zo ontstond Speelnest, een platform waar unieke kindervoorstellingen geboekt kunnen worden. Met de hulp van iersy werd deze droom werkelijkheid.

Werken is de beste leermeester

Met een solide basis en een duidelijke visie kijkt Speelnest vol vertrouwen naar de toekomst. Door te blijven innoveren en samen te werken met iersy, streven ze ernaar om een toonaangevend platform te worden voor kindervoorstellingen. Daarom zitten we nog regelmatig samen met Marisa om haar dashboard nog beter te maken. Zo kunnen klanten nu direct online hun contracten ondertekenen.

Door met dingen echt aan het werk te gaan merk je welke processen nog geoptimaliseerd kunnen worden.

Uniek boekingsmodel
Speelnest hanteert een uniek boekingsmodel waarbij artiesten zich kunnen aansluiten zonder vaste kosten, maar een percentage per boeking betalen. Dit maakt het voor artiesten laagdrempelig om deel uit te maken van Speelnest.
Gebruiksvriendelijk dashboard
Het platform beschikt over een overzichtelijk dashboard waarmee Marisa de artiesten, voorstellingen en boekingen gemakkelijk kan beheren. Dit stelt haar in staat om de website efficiënt te onderhouden en de groei van Speelnest te stimuleren.
Creatief design
Het ontwerp van de website, vormgegeven door grafisch vormgeefster Anny Maes, weerspiegelt de vrolijke en speelse aard van Speelnest. De eenvoudige navigatie en heldere lay-out zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Een website met kinderlijke verwondering

De website van Speelnest is gebouwd op basis van de Illustraties en het ontwerp van Anny Maes. Vrolijk, speels en leuk. De mogelijkheden van maatwerk zijn eindeloos, zowel in ontwerp als in functionaliteit.

Content item image fullscreen
" Iersy kan dingen mooi op maat maken, dat was waar ik naar op zoek was. Het eindresultaat is bijna helemaal geworden zoals dat voorbeeld, wat dat betreft zijn het echt professionals bij Iersy "

Marisa Laperdrix

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek