SieTec

SieTec Industrial Automation, een speler van formaat in de regio, staat bekend om zijn op maat gemaakte automatiseringsoplossingen. Bij op maat gemaakte automatiseringsprocessen hoort natuurlijk een website op maat. Maar niet alleen dat! Want een website is natuurlijk meer dan een mooi plaatje! Dat snappen we bij iersy als geen ander…

SieTec

Tijd voor wat nieuws!

Een nieuw kantoor, een nieuwe strategie, een nieuwe huisstijl, nieuwe promotiemiddelen. Heel SieTec heeft de afgelopen jaren een nieuw jasje gekregen, behalve de website. Het was hoog tijd voor een digitale transformatie.

Je website moet representatief zijn voor je bedrijf. Er wordt wel gezegd dat je een boek niet moet beoordelen op de kaft, maar laten we eerlijk zijn… We beoordelen een website wel op de homepagina. Maar wat als de eerste indruk gemaakt is? Dan moet alles natuurlijk kloppen! De juiste informatie op het juiste moment.

Een basis om op te bouwen

Met de website van SieTec Industrial Automation is de basis gelegd voor een verdere bloei van hun online aanwezigheid. Nu is het moment aangebroken om vooruit te kijken en te blijven bouwen aan deze digitale troef. Samen blijven we de website onderhouden en updaten, maar ook nieuwe digitale mogelijkheden verkennen om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Met iersy als partner aan hun zijde.

Naadloze samenwerking
Door een duidelijke en gefaseerde aanpak, waarbij zowel SieTec als iersy nauw betrokken waren, werd een soepele samenwerking gegarandeerd. Het resultaat? Een website die perfect aansluit bij de wensen van SieTec en hun nieuwe huisstijl.
Inhoudelijk sterk
Door de combinatie van bestaande website-inhoud en input uit de nieuwe bedrijfsbrochure werd een website gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook inhoudelijk rijk aan informatie over de diensten van SieTec.
Toekomstbestendigheid
Met ruimte voor uitbreiding en een focus op SEO-optimalisatie zorgde iersy ervoor dat de nieuwe website niet alleen vandaag effectief is, maar ook klaar is voor toekomstige groei en zichtbaarheid.

Met samenwerken bereik je meer!

Bij iersy geloven we in de kracht van samenwerken. Want iedereen heeft z’n eigen expertise. Waar wij ons focussen op functionaliteit, data, design en marketing is SieTec natuurlijk de expert op het gebied van automatisering. Door kennis te delen is het eindresultaat altijd beter.

Content item image fullscreen
" Ze hadden een goed doordacht plan. Er was een duidelijke opzet van hoe ze fase voor fase onze website zouden bouwen en wie wat doet, dus wat zij voor ons doen en wat wij zelf moesten aanleveren. We hadden vooral contact met Sander en Davina en je kunt merken, die verstaan hun vak. Ze denken mee en doen niet moeilijk over een punt en een komma. "

Stephan Verhelst

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek