Secure4u

Secure4u, dé specialist in beveiliging, installatie, en onderhoud, heeft samen met iersy een nieuwe website gecreëerd die net zo strak is als hun beveiligingssystemen. Deze nieuwe online aanwezigheid benadrukt hun professionaliteit en toewijding.

Secure4u

Moderne beveiliging vraagt om een moderne website

In januari 2023 vroeg Michel van Secure4u ons om een nieuwe website te ontwikkelen. Secure4u, dat ons eerder had geholpen met databekabeling op kantoor, besloot om vanwege tijdgebrek hun websitebouw uit te besteden aan een vertrouwde partij. Na een gesprek in Biervliet waarin we de wensen en mogelijkheden bespraken, kreeg Iersy de opdracht om de nieuwe website te realiseren.

Samenwerking en vervolgstappen

Michel en Jacky van Secure4u wisten precies wat ze wilden, wat de samenwerking efficiënt en doelgericht maakte. Ondanks hun duidelijke visie stonden ze open voor nieuwe ideeën en aanpassingen, zoals het toevoegen van een nieuwe steunkleur (blauw) aan de website. Deze flexibele samenwerking resulteerde in een website die zowel aan hun eisen voldoet als creatief aantrekkelijk is.

Daarnaast biedt ons CMS de mogelijkheid om de website uit te breiden wanneer hier behoefte aan is. Door de indeling van de website kun je gemakkelijk een verdiepende pagina met meer informatie aanbieden zonder dat je het overzicht te verliezen.

Overzichtelijke structuur
De nieuwe website is ontworpen met een duidelijke en overzichtelijke structuur, waardoor bezoekers in één oogopslag kunnen zien welke diensten Secure4u aanbiedt. Dit gebruiksgemak zorgt ervoor dat potentiële klanten snel de informatie vinden die ze nodig hebben.
Referenties van klanten
Omdat Secure4u voor veel verschillende en aansprekende bedrijven de beveiliging heeft gerealiseerd, is ervoor gekozen om bedrijfslogo’s als referenties te tonen. Deze worden in een slider onderaan elke pagina weergegeven, wat het vertrouwen in Secure4u's diensten versterkt zonder dat uitgebreide showcases nodig zijn.
Teksten met SEO kennis
De teksten van de website zijn geschreven op basis van zoekwoorden en flink uitgebreid ten opzichte van de vorige site. Dit maakt de nieuwe website beter vindbaar.

Een website om op te vertrouwen

Als je investeert in beveiligingsmaterialen dan wil je natuurlijk wel dat deze te vertrouwen zijn. De nieuwe website moest daarom vooral vertrouwen uitstralen.

Content item image fullscreen
" Het was een plezier om samen te werken met Michel en Jacky. Hun duidelijke visie en snelle reacties maakten het proces efficiënt en aangenaam. We zijn trots op het eindresultaat en geloven dat deze website Secure4u zal helpen om hun klanten nog beter van dienst te zijn.” "

Sander Bruggeman

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek