Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Bij iersy draait het om meer dan alleen het bouwen van websites; het gaat om het creëren van naadloze digitale ervaringen die bedrijven helpen groeien. Het verhaal van Schoonmaakbedrijf Risseeuw is daar een perfect voorbeeld van.

Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Een frisse website met app-integratie

Als je website letterlijk niet meer ‘werkt’ dan is het natuurlijk tijd voor wat anders. Offerte aanvragen kwamen op de oude site niet goed binnen. Omdat Schoonmaakbedrijf Risseeuw al een webapplicatie had bij iersy was de keuze om de website ook door ons te laten bouwen snel gemaakt. Zo konden we offerte aanvragen op de website direct integreren met applicatie. En als de website onze klanten werk uit handen kan nemen, dan zijn we direct blij!

De toekomst tegemoet

Met de nieuwe website en de geïntegreerde digitale oplossingen is Schoonmaakbedrijf Risseeuw klaar voor verdere groei en efficiëntie. De volgende stappen omvatten het verkennen van verdere mogelijkheden voor digitale optimalisatie en het blijven bieden van uitstekende service aan hun klanten.

Overzichtelijke diensten
De nieuwe website biedt een gestructureerd overzicht van alle schoonmaakdiensten van Risseeuw, waardoor bezoekers snel vinden wat ze zoeken.
Eenvoudig offerte-aanvraagsysteem
Een geïntegreerd formulier maakt het voor klanten gemakkelijk om offertes aan te vragen, met directe koppeling naar het interne dashboard van Risseeuw voor efficiënte opvolging.
Visuele impact
Door voor-en-na-foto's te integreren, krijgen bezoekers een realistisch beeld van de resultaten die ze kunnen verwachten, terwijl het herkenbare druppel-element van het logo de branding versterkt.

Klantvriendelijk, impact en ontzorgen!

Omdat op de huidige website alle diensten van Schoonmaakbedrijf Risseeuw duidelijk en overzichtelijk stonden en de basis van de website klopte konden wij snel aan de slag. Vanuit de bestaande website hebben we vooral gekeken naar ‘wat kan er beter’.

Content item image fullscreen
" Het fijnste aan mijn samenwerking met iersy vind ik dat het een persoonlijk, meedenkend en jong bedrijf is. We hebben dezelfde gedachtes over bepaalde dingen én er wordt goed met je meegedacht. Hij kwam met het idee om de nieuwe website aan de app te koppelen, zo zouden offerteaanvragen gelijk zichtbaar zijn in de app. Dat sprak me direct aan. Daarnaast wilde ik een betrouwbare website én samenwerkingspartner waar ik op kan rekenen. "

Jannick Risseeuw

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek