Salarisbureau Bogaard

In de zomer van 2020 startte Ranco met Salarisbureau Bogaard. Als nieuwe speler in de markt wist hij dat een persoonlijke en professionele website essentieel zou zijn voor zijn naamsbekendheid. Het resultaat? Een website waar je u tegen zegt.

Salarisbureau Bogaard

Een goed begin is het halve werk

Als beginnend ondernemer plaatste Ranco in augustus 2020 een oproep op LinkedIn op zoek naar een partij die zijn website kon bouwen. Hij wilde iets meer dan alleen een digitale brochure; hij wilde een persoonlijke touch die zijn klanten direct het gevoel zou geven dat ze met een betrouwbare professional te maken hadden. Uit de vele reacties koos hij voor Sander Bruggeman en zijn team bij iersy.

Verder samenwerken

Met de nieuwe website is Salarisbureau Bogaard klaar om zijn online aanwezigheid te vergroten en meer klanten aan te trekken.  Na de livegang hebben we onze samenwerking nog voortgezet om te werken aan de vindbaarheid van de website door te focussen op lokale zichtbaarheid.

Ook hebben we nog diverse verbeteringen toegepast op de website op basis van data en websitegedrag. Net zo lang tot de website helemaal naar wens was.

Logische indeling
De website biedt een duidelijke kennismaking met zowel het bedrijf als met Ranco zelf, gevolgd door een overzicht van de aangeboden diensten en referenties van tevreden klanten. Deze opzet zorgt ervoor dat bezoekers snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken, wat het vertrouwen vergroot en twijfelaars over de streep trekt.
Doorgevoerde huisstijl
Naast de website wilde Ranco ook een eigen huisstijl. “Ranco informeerde bij ons naar de mogelijkheden voor het bouwen van de website en naar de mogelijkheden voor een eigen huisstijl,” vertelt Sander. “Voor de huisstijl hebben we een aantal partijen aanbevolen met wie we vaker samenwerken. Hij heeft gekozen voor reclamebureau Le Noir. En het resultaat, dat mag er zijn. Mooi werk van Annick en Milou! Nadat de huisstijl door Ranco was goedgekeurd, hebben wij op basis van de huisstijl de website ontworpen.”

Persoonlijk tintje door foto's

De nieuwe website moest Ranco’s persoonlijkheid weerspiegelen. Omdat zijn naam in de bedrijfsnaam zit en hij de enige is die de diensten uitvoert, was een persoonlijke aanpak cruciaal. Een professionele fotoshoot zorgde voor een warme, uitnodigende uitstraling. Ranco's aanvankelijke schroom voor de camera werd al snel vervangen door enthousiasme toen hij de resultaten zag.

Content item image fullscreen
" Tijdens het eerste telefoongesprek had ik gelijk een goede indruk van Sander. Ik had iemand aan de lijn die weet waar hij het over heeft. De samenwerking was professioneel en betrouwbaar. De duidelijke afspraken en heldere communicatie maakten het proces soepel en aangenaam. En hoewel ik niet graag op de foto ga, zorgde de fotoshoot voor een hoop lol en een geweldig eindresultaat. "

Ranco Bogaard

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek