Maas Afbouw

Met bijna 15 jaar op de teller was de website van Maas Afbouw toe aan vernieuwing. Als een bedrijf dat sterk leunt op langdurige relaties en vertrouwen, was de keuze voor iersy snel gemaakt.

Maas Afbouw

Nieuwe wensen, nieuwe website

Maas Afbouw is een bekende afbouwaannemer in de regio, daarom hebben ze al veel mooie projecten mogen voorzien. Hoogstwaarschijnlijk heb je zonder het te weten al wel eens tegen het resultaat van de werkzaamheden aan mogen kijken. Ondanks dat er voldoende werk komt vanuit aannemers voor Maas Afbouw heeft het bedrijf toch nieuwe plannen.

Al snel bleek dat voor deze nieuwe plannen de huidige website niet meer toereikend was. De conclusie? Tijd voor een nieuwe site.

Overzicht, inspiratie en overtuiging

Wij zijn aan de slag gegaan met een nieuwe website voor Maas Afbouw, gebaseerd op de bestaande huisstijl. Het doel van de website? Overzicht bieden, inspireren en overtuigen van de kennis en kunde van Maas Afbouw. Dit alles gegoten in strak ontwerp… want: Een strak ontwerp past bij de strakke afwerking van Maas Afbouw.

Eerder in het proces aanwezig
De nieuwe website biedt de mogelijkheid om eerder in het beslissingsproces van hun klanten aanwezig te zijn. Zo kan Maas Afbouw een adviserende rol in nemen.
Overzichtelijke presentatie van mogelijkheden
De nieuwe website biedt een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden die Maas Afbouw aanbiedt, waardoor potentiële klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en geïnspireerd raken door de afgeronde projecten die worden getoond.
Meer mogelijkheden voor uitbouw
De website is zo ontwikkeld om steeds meer te verdiepen. Meer pagina’s gericht op de juiste zoekwoorden om de vindbaarheid te vergroten. Samen met Maas Afbouw blijven we buzze geven!

Nooit echt klaar!

Sinds de lancering eind 2023 is de nieuwe website van Maas Afbouw live, maar het werk stopt daar niet. In voortdurende samenwerking wordt de website verder geoptimaliseerd en uitgebreid. Maandelijks worden nieuwe pagina's toegevoegd om de vindbaarheid te verbeteren en om meer inzicht te geven in de mogelijkheden van Maas Afbouw.

Erwin benadrukt het belang van deze voortdurende ondersteuning en het vertrouwen in iersy, die maandelijks contact hebben en de website aanpassen op basis van analytische gegevens. Door hun volledige toewijding en expertise, voelt Erwin zich volledig ontzorgd en is hij zeer tevreden over de voortdurende samenwerking.

Content item image fullscreen
" Ik kan iedereen aanbevelen een nieuwe website door Iersy te laten bouwen. Ze zijn heel klantgericht, toegankelijk en open in communicatie. Ik had vooral tijdens de eerste afspraken veel contact met Sander. Hij luistert goed naar jou als klant en schrijft veel op. Aan de hand daarvan maakt hij een bepaalde analyse en kijkt hij wat voor soort website bij je past. Daarna droeg hij het deels over aan collega’s en… zij communiceren op dezelfde manier als Sander. Zeer prettig! Je merkt echt dat het een team is. "

Erwin de Bruijn

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek