Hotel Royal

De horecaondernemers achter Royal Hotels en Restaurant Bottles houden de stad Sas van Gent levendig en gezellig. Deze energieke ondernemers wisten precies waar ze moesten zijn toen het tijd werd voor een nieuwe website: bij hun buren, iersy.

Hotel Royal

Twee websites één formule

Ondanks dat het restaurant en het hotel qua logo nogal wat verschillen hebben we toch gebruik gemaakt van dezelfde formule. Het resultaat? Twee topwebsites! Ondanks dat het logo van het hotel traditioneel is en dat van het restaurant modern. Deze uitdaging hebben we succesvol aangepakt door beide stijlen op een professionele manier samen te brengen.

Uitbreiden en verbeteren

Na de lancering van de websites en de implementatie van de bezoekersregistratie, blijven we nauw samenwerken met Royal Hotels en Restaurant Bottles om de systemen verder te optimaliseren. De eerste feedback is positief, en we kijken uit naar toekomstige verbeteringen zoals meertalige ondersteuning en extra incheckzuilen voor grote groepen.

Samen hebben we gezorgd voor een levendige en moderne online aanwezigheid die de unieke charme van Royal Hotels en Restaurant Bottles perfect weerspiegelt. Op naar nog meer succesvolle samenwerkingen in Sas van Gent!

Eenheid en herkenbaarheid voor Restaurant Bottles
Omdat Royal Hotels en Restaurant Bottles zich in hetzelfde pand bevinden en veel hotelgasten ook dineren in het restaurant, besloten we dezelfde ontwerptaal te gebruiken voor beide websites. Dit zorgde voor een uniforme en herkenbare uitstraling.
Innovatieve bezoekersregistratie
In 2023 hebben we een geavanceerde webapplicatie voor bezoekersregistratie ge├»mplementeerd bij Royal Hotels. Deze applicatie maakt het mogelijk om eenvoudig de gegevens van hotelgasten te registreren, een wettelijke verplichting voor hotels. Het incheckproces werd hiermee gemoderniseerd: gasten kunnen nu zelf via een iPad inchecken, wat zorgt voor een sneller en effici├źnter proces. De applicatie kan zelfs worden uitgebreid met verschillende talen en extra functionaliteiten zoals een zuil met meerdere iPads voor grote groepen.

Doordachte website voor Royal Hotels:

Voordat de bouw van de nieuwe website van Royal Hotels begon, maakten we een grondige analyse van de oude website. We keken naar de sterke punten en verbeterpunten om een goed doordachte website te creëren die meteen klaar was voor gebruik. Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke website die de bezoekers direct aanspreekt en hen voorziet van alle benodigde informatie.

Content item image fullscreen
" Voor we inhoudelijk aan de slag gaan willen we graag weten wie onze klant is en waar we ze precies mee kunnen helpen. Welke wettelijke verplichting is er, welke gegevens hebben ze nodig van hun gasten en hoe ziet hun incheck-proces er uit? Op basis van deze informatie hebben we samen een plan gemaakt voor de bezoekersregistratie van de hotelgasten. "

Sander Bruggeman

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek