DELTA Ride for het Roses

Ontdek hoe DELTA Ride for the Roses, een van de meest prominente evenementen, een frisse start maakte met een vernieuwde website, aangeboden door iersy. Van een moderne uitstraling tot nieuwe mogelijkheden voor deelnemers, deze rit staat klaar om meer impact te maken dan ooit tevoren.

DELTA Ride for het Roses

Nieuw jasje, zelfde doelen…

Het bestuur van DELTA Ride for the Roses besefte dat het organiseren van zo'n belangrijk evenement vraagt om voortdurende verbeteringen, zowel qua organisatie als qua uitstraling. Na jaren van succes besloten ze dat het tijd was voor een vernieuwde website die beter zou aansluiten bij hun ambities en de behoeften van hun deelnemers.

Impact meten en ieder jaar beter

Met een gekoppeld dashboard bieden we ieder jaar inzicht over de impact van de website en de campagnes. Hoeveel mensen schrijven zich dit keer weer in? En hoeveel geld wordt er dit jaar verzameld voor KWF Kankerbestrijding. Wij bij iersy zijn in ieder geval trots dat we een bijdrage mogen leveren aan zo’n prachtig evenement!

Moderne uitstraling
De nieuwe website van DELTA Ride for the Roses heeft een eigentijds ontwerp gekregen dat perfect past bij het karakter van het evenement. Het straalt frisheid uit en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor alle bezoekers.
Meer impact
De website richt zich niet alleen op deelnemers, maar benadrukt ook de verschillende manieren waarop mensen kunnen bijdragen aan het doel van de rit, zoals doneren, sponsoren, vrijwilligerswerk doen of het organiseren van eigen inzamelingsacties. Dit vergroot de impact en betrokkenheid van de gemeenschap.
Meer zichtbaarheid
Dit keer was het ook tijd om het evenement meer onder de aandacht te brengen. Zo werken we samen aan meer naamsbekendheid voor het evenement. Het evenement met fysieke media en wij natuurlijk online.

Meer impact! Meer zichtbaarheid!

Impact maken doe je niet alleen maar met je website. Ook daarbuiten. Met een goede marketingstrategie laten we meer mensen de website zien en vinden. Door zowel online als offline de impact van het evenement te promoten.

Content item image fullscreen
" Het bouwen van de nieuwe website van DELTA Ride for the Roses was een grote opdracht met veel technische uitdagingen. Maar al snel kwamen we erachter dat deze opdracht bij iersy in juiste handen lag. "

Marcel Klootwijk

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek