Camping Tuinenburg

Camping Tuinenburg, is het hele jaar door geopend en geniet van een uitstekende bezetting tijdens het hoogseizoen en tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Echter, de bezetting in het voor- en naseizoen laat ruimte voor verbetering.

Camping Tuinenburg

Voordelen benutten met aansprekende teksten

De vorige website van Camping Tuinenburg was verouderd en miste de moderniteit en gebruiksvriendelijkheid die nodig is om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten beter te bedienen. De content was vooral gericht op het bedrijf zelf, terwijl bezoekers juist informatie zochten over hoe de camping aan hun vakantiebehoeften kon voldoen. Uit gesprekken met Ferdie, de eigenaar van de camping, bleek dat gasten de rust, ruimte, wandel- en fietsmogelijkheden en het unieke karakter van de camping (inclusief alpaca's en kamelen) erg waarderen. Dit moest duidelijker en aantrekkelijker gecommuniceerd worden.

Groeikansen blijven benutten

Met de lancering van de nieuwe website en boekingsmodule heeft Camping Tuinenburg een sterke basis gelegd voor toekomstige groei en efficiëntieverbeteringen. Verdere optimalisatie van de website en regelmatige updates op basis van klantfeedback zullen ervoor zorgen dat de camping blijft inspelen op de behoeften van de gasten.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface
De nieuwe website biedt een gestructureerd overzicht van de diensten van Camping Tuinenburg, verdeeld in vier hoofdrubrieken: kamperen, huren, arrangementen en faciliteiten. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijk om de gewenste informatie te vinden en snel te navigeren naar wat ze nodig hebben.
Visuele storytelling en betrokkenheid
Met een fris design, prachtige foto's en een bedrijfsfilm die direct op de homepage wordt weergegeven, brengt de website het unieke karakter van Camping Tuinenburg tot leven. Deze visuele elementen zorgen ervoor dat bezoekers zich verbonden voelen met de camping en een duidelijk beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.
Efficiënte boekingsmodule
De nieuw geïmplementeerde boekingsmodule maakt het boekingsproces eenvoudig en overzichtelijk voor zowel de gasten als Ferdie. Klanten kunnen gemakkelijk hun verblijf boeken, de prijzen worden automatisch berekend op basis van het seizoen, en betalingen kunnen direct worden gedaan via iDeal of Bancontact. Ferdie heeft een dashboard waarin hij alle boekingen kan beheren en automatisch boekingsbevestigingen en facturen kan versturen. Dit systeem vermindert handmatige fouten en verhoogt de efficiëntie aanzienlijk.

Later uitbreiden met meer functionaliteiten

Aan je bedrijf blijf je werken en dus ook aan je website. Het was dan ook geen verassing dat we later nog de website hebben uitgebreid met een efficiënte boekingsmodule met dashboard.

Content item image fullscreen
" Het is heel leuk dat wij na tien jaar wederom het vertrouwen kregen om aan de slag te gaan met een nieuwe website voor Camping Tuinenburg. Maar minstens zo leuk is het dat de vorige website ruim zo lang online gestaan heeft. Dit betekent dus dat de websites die we bouwen van goede kwaliteit zijn. "

Sander Bruggeman

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek