Jouw website wordt een goudmijn!

En wij zijn de mijnwerker. Hoe we voor goud gaan? Een website die echt voor je werkt, data en inzichten biedt en je verder helpt. We doen er alles voor om jou te sterken in je keuzes, want daar draait het om.

Benieuwd welke inzichten jij allemaal kunt benutten? Plan direct je groeigesprek in.

Jouw website wordt een goudmijn!

Jouw website is de kartrekker!

Bij iersy bouwen we graag jouw website. Zo zijn we ervan verzekerd dat we alle mogelijkheden van jouw website benutten. Jouw website biedt de basis voor jouw doelen, door je website te bouwen zorgen wij ervoor dat jouw website de juiste pagina’s, informatie en metingen bevat.

Doordat we jouw website beheren, kunnen we deze up-to-date houden en verbeteren wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. Geen statische website maar een waardevolle medewerker binnen je bedrijf!

Data-driven website

Wij bouwen een website die 100% aansluit bij jouw bedrijf en bedrijfsdoelen. We vinden oprecht dat het niet alleen om de looks gaat. Een mooie template, voorzien van jouw logo en foto’s is niet voldoende. Een goede website is gebaseerd op het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf en bevat content die oplossingen biedt voor de problemen waar jouw klanten tegenaan lopen. Een sterke website bevat de juiste datapunten die iedere dag opnieuw inzichten geven om jouw bedrijf verder te helpen!

Stap voor stap ontwikkeld

Wij geloven dat een website dient te worden ontwikkeld met een plan. Binnen veertien weken ontwikkelen we een website van functionaliteiten, naar ontwerp tot de bouw en livegang.

Gebruiksvriendelijk CMS

Samen werken we aan de beste website, daarom is ons CMS (Content Management System) makkelijk in gebruik. Zo kunnen jij en je medewerkers gemakkelijk de website beheren.

Altijd up-to-date

Onze websites zijn nooit klaar! Na de oplevering blijven we werken aan jouw website. Zo houden we deze technisch up-to-date. Analyseren we de data en delen we deze met jou!

Boek jouw groeigesprek

Samenwerken? Plan jouw groeigesprek in!

Tijd om gas te geven en jouw doelen te behalen! Plan nu een groeigesprek in. In dertig minuten laten we je de kansen en mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf zijn. Samen kijken we waar je nu staat met je bedrijf. En vooral waar je naar toe wilt: met data en inzichten die jouw bedrijf laten groeien!

Met hardwerken en een goede strategie is alles te bereiken!

Boek jouw groeigesprek

Data-driven website

Ook een website die echt werkt? Boek jouw groeigesprek en ontdek wat je webste voor jou kan betekenen. 

Boek jouw groeigesprek!

Online marketing als motor

Tijd om een sprong te wagen? Wat je doelen ook zijn, wij hebben de juiste aanpak voor jou. Deze aanpak hebben we gebaseerd op data, ervaring en vooral ook hard werken. Laat ons je vertellen wat we doen, want openheid en transparantie daar draait het om.
 

  • Online marketing gebaseerd op jouw doelen
  • Maandelijks inzicht in jouw data
  • Een website die scoort in Google
Ik wil online zijn